Moulin des Sandaux | Camping & cabanne dorp woestijn in de buurt van Périgord
Camping en vakantiedorp op het platteland in de buurt van de Dordogne! In het hart van de ware aard: zwembad, camping, restaurant, chalets en stacaravans.
Verhuur, kamperen, natuur, cabine, bomen, ongebruikelijk, weekend, geliefden, familie, hut op het water, bijzondere accommodatie, ecotoerisme, tent, Gironde, Périgord, Bordeaux, zwembad, stacaravan, glamping, accommodaties, Eco lodge, Frankrijk, huurtent France, Frankrijk verhuur cottage, stacaravan Frankrijk, cabine huren, cabine Superior cabin cape, toeristische accommodatie, ecotoerisme, de oven en de molen Gironde Saint-André-et-Appelles
11379
page-template-default,page,page-id-11379,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,overlapping_content,animate_overlapping_content,frame_around_overlapping_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
Welkom op Moulin des Sandaux
Klik hier en kies uw vakantie!
Het dorp
Te ontdekken!

Voel je thuis en ervaar ultieme vrijheid !

 

Ontdek ons mooie kleine dorpje wat bestaat uit prachtige houten chalets met 2 of 3 slaapkamers voor respectivelijk maximaal 4 of 6 personen en stacaravans voor maximaal 4 personen. De accomodatie’s staan op ruime plaatsen welke garant staan voor maximale privacy en comfort. Alle accomodaties in het dorp beschikken over een volledig ingerichte kitchenette en zijn uitgerust met een douche en toilet.

 

De sfeer van ons dorp ademt ontspanning, warmte en verwennerij uit. Eenmaal door de poort van moulin des sandaux ervaart u geen stress en begint een vakantie zoals u die nog niet eerder had.

 

Voor een droomvakantie huurt u 1 van onze chalets en u zult een geweldige u ervaring rijker zijn!

NATUR’PARK
Te ontdekken!

Ervaar natuurlijke luxe … kies voor NATUR’Park !

 

Voor een camping in een weelderige groene omgeving, waar een heuse beek, een meertje en prachtige oude bomen uw uitzicht zijn, kiest u voor NATUR’Park Moulin des Sandaux op dit gedeelte van ons domaine verzekeren wij u dat u loskomt van de snelle en hectische buitewereld en alle drukte van het dagelijkse leven.

 

De charme, sereniteit en wijsheid van de natuur …

 

dat is waar ons NATUR’PARC voor staat.

 

Huur een cabane, een safari-tent of een Eco-Lodge voor een verblijf in de volle natuur!