Moulin des Sandaux | Village vacances en pleine nature !
Village vacances, gîte en pleine nature aux portes du Périgord ! La nature luxe à la française : piscine, restaurant, chalets et mobile-home au cœur de la vraie nature.
Location, nature, cabane, arbres, insolite, weekend, amoureux, famille, gironde, Périgord, Bordeaux, piscine, mobile-home, glamping, hébergement, location en France, location chalet France, location mobile home France, hébergement touristique
10902
page-template-default,page,page-id-10902,page-parent,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,overlapping_content,animate_overlapping_content,frame_around_overlapping_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
sandaux-village-slide-1
sandaux-village-slide-3
sandaux-village-slide-4
Stacaravans en Chalets
Klik hier en kies uw verblijf...
Chalets Charly

3 slaapkamers voor 4 of 6 personen

Boek !
Chalets Forestier

2 Kamer voor 2 of 4 personen

Boek !
Stacaravan

2 Kamer voor 2 of 4 personen

Boek !
La Tour du Moulin

2 personen – 40m²

Boek !
Appartement
du Moulin

4 personen – 35m²

Boek !
Ontdek !
Voel je thuis en ervaar de luxe van vrijheid !

Proef de charme van een dorp waar de sfeer synoniem is voor ontspanning, warmte en verwennerij !

Het moment dat u de poort van Village du moulin des sandaux passeert laat u de stress en hektiek van alle dag achter u…..

 

Voor een optimaal comfort tijdens uw verblijf bevinden al onze accomodaties zich te midden van eeuwen oude bomen, een prachtig meer en een stromende beek die u de sereniteit en zoetheid van het leven doet ervaren. Geniet van al het goede wat de perigord voor u op tafel zet en laat het op oude druivenranken gegrilde vlees u wel gevallen. Proef de warmte van het leven.

Ontdek ons dorpje met prachtige 2 en 3 slaapkamer chalets. Alle chalets in het dorpje staan op een ruime kavel voor maximale rust en privacy en zijn voorzien van een kitchenette, douche en toilet.

 

De zekerheid losgekoppeld te worden van alle dag in een 100% natuurlijke omgeving !

Vakantie, zon en de prachtige natuur en bezienswaardigheden van de Perigord. Op moulin des sandaux….gelegen in een vallei, volledig omsloten door wijnvelden, zullen de dagen u zonder besef van tijd passeren.
In ons dorp vind u 15 chalets, 4 mobile-homes en een chambre d’hôte.

 

Voor een droom vakantie huurt u een chalet en zult genieten !!!

Foto’s !

Een voorbeeld van hoe uw vakantie kan zijn...