Natur’Park | Un camping ou vous trouverez le Luxe qu’offre la Nature !
Le glamping en pleine nature aux portes du Périgord ! Vivre le camping vert insolite et écologique dans un cadre exceptionnel. Cabanes, tentes et Eco-Lodge au calme dans un paysage authentique.
Location, camping, nature, cabane, arbres, insolite, weekend, amoureux, famille, cabane sur l'eau, hébergement insolite, écotourisme, tente, gironde, Périgord, Bordeaux, piscine, glamping, hébergement, Eco lodge, location en France, location tente France, location cabane, cabane Superior, cap cabane, hébergement touristique, éco tourisme, tente Safari
10559
page-template-default,page,page-id-10559,page-parent,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,overlapping_content,animate_overlapping_content,frame_around_overlapping_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
sandaux-naturpark-slide-1
sandaux-naturpark-slide-5
sandaux-naturpark-slide-3
Tenten & Hutten
Klik hier en maak uw keus voor een accomodatie op ons Natur'Park
Blokhut Crusoé

Ongebruikelijk, ecologische, ongebruikelijk, totale ontspanning aan de avonturiers spelen in een authentieke hut door de stroom, de vijver …

boek !
Blokhut Robinson

Onder de eiken of naast het water … of camping comfort zonder complex met een koelkast en een kitchenette allemaal uitgerust, koffiezetapparaat, gas, etc …

Boek !
Eco-Lodge

Kunst van het leven een unieke ervaring Directe toegang tot de natuur … Als luxe is binnen het bereik van het hele gezin!Bio-energie-economie.

Boek !
Tenten Safari

Comfortabel zitten rond een stroom die u rust, sereniteit en zoetheid van het leven zal brengen.

Boek !
Standplaats :

auto + tent of caravan

Boek !
Standplaats : auto

tent of caravan + elektriciteit

Boek !
Duik onder in de natuur !
Een camping waar u alles terug vind wat de natuur ons biedt !

De charme, rust en wijsheid van de natuur……
Een NATUR’Park zoals u het nergens vond!

Probeer de ervaring van ‘natuurlijke’ luxe…

 

Natuur, bomen, kracht, een fris stromende beek en een prachtig meertje !

 

Ga op avontuur, vissen, lees een boek met enkel de geluiden van de krekels op de achtergrond of doe in dutje in de schaduw van 1 van de prachtige oude bomen.

 

Weg van de snelle en hectische buitenwereld, en zonder gestoord te worden genieten van al het mooie om ons heen….

Het is een voorrecht om uw kinderen, op deze ongerepte plek, de natuur te zien ontdekken of ze te zien genieten van het luxe zwembad met een waterglijbaan van meer dan 35 meter lengte. Laat u door de gastheer verwennen van authentieke gerechten van de grill, vers bereid op een vuur gestookt met oude druivenranken. Eenmaal door de poort van domaine du moulin des sandaux vergeet u dat er nog een wereld daarbuiten is!

 

Vakantie, de zon, een vallei vol wijngaarden in het hart van de perigord laten u het besef van tijd kwijtraken. Auto’s worden geparkeerd op de grote parkeerplaats zodat het rondom de accomodaties altijd veilig en rustig is.

Het behoud van de rust in dit authentieke landschap staat voor ons voorop. Wij laten u proeven van de zoetigheid van een leven wat u deelt met enkel het geruis van boombladeren en het gezicht op vogels en eekhoorns.

 

Een uitzondelijke locatie met direct uitzicht op en toegang tot de natuur

 

Gun u zelf en uw gezin een verblijf in ons NATUR’Park… en boek een Cabane, een safari tent of een eco lodge voor een verblijf in de volle natuur, u zult het geweldig vinden!

Foto’s !

Een vooruit blik op uw vakantie...